Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji - Sasya Arkhisna

img_title
Sasya Arkhisna

JagoDangdut LirikSasya Arkhisna belum lama ini mencuri perhatian saat membawakan sebuah lagu yang berjudul 'Simpang Limo Ninggal Janji'. Music video dirilis lewat channel pribadinya pada 8 April 2024.

Seperti biasa biduan cantik tersebut membawakan lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' dengan vokal yang merdu.

lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' sendiri merupakan karya dari Nurbayan. Berikun ini lirik lagunya.

Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji -  Sasya Arkhisna

Soyo suwe 

Soyo nelongso rasane

Atiku kangen, kangenku marang kowe

 

Nanging pancen 

Pancen wis dadi nasibe

Durung biso sesandingan

Sesandingan karo kowe

 

Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne

Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu

Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

 

Aku lungo nang monco, golek makaryo

Nggo sangu ning urip, aku lan kowe

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jero ning ati

 

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki

Sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

 

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jro ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

 

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Entenono aku neng simpang limo

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit