Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Dadi Siji - Safira Inema

img_title
Safira Inema

JagoDangdut Lirik - Safira Inema menjadi salah satu pedangdut yang berasal Tulungagung yang mempunyai segudang bakat.

Tidak hanya penampilannya yang sangat memukau penonton secara live, tetapi sejumlah musik yang ia bawakan yang tayang di Youtube juga banyak dilirik warganet.

Penyanyi dangdut Safira Inema beberapa waktu lalu sempat membawakan lagu yang berjudul Dadi Siji. Berikut ini lirik lagu dangdut Dadi Siji dari Safira Inema.

Lirik Lagu Dadi Siji - Safira Inema

wes tak pasrahke kabeh karo Gusti

udane sore sing dadi saksi

naliko kabeh iki tak lakoni ikhlas ati

mugo Gusti maringi dalan sing tak pingini

 

dadi siji tekan tuo sesandingan

ojo mung iso ninggalke kenangan

arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji

rabakal ono sing iso ganteni

 

bebarengan jogo ati, ojo ngasi ngelarani

yo mung siji, yo mung koe, saktekaning pati

 

pandongaku tekan tuwo, nganti sing misahke nyowo

kangmas aku percoyo koe ra gampang keno godo

bebarengan jogo ati, ojo ngasi ngelarani

yo mung siji yo mung koe tekan mati

 

dadi siji tekan tuo sesandingan

ojo mung iso ninggalke kenangan

arepo mengko nyowo iki uwis ilang salah siji

ra bakal ono sing iso ganteni

 

seko aku karo koe iso dadi awakdewe

maturnuwun wis ngancani selama iki

tak temokke kabeh bahagiaku sing tak karepke

karo koe kabeh wes dadi takdire

karo koe kabeh wes dadi dalane

 

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit