Home Biduan Lirik Artikel Video Foto Indeks

Lirik Lagu Top Topan - Woro Widowati

img_title
Woro Widowati

JagoDangdutTop Topan - Woro Widowati

 

Wis tak cobo ngempet loro

Wis tak cobo njogo tresno

Loro sing tok jalari, ora tak rasake

Senadyan aku ngerti kowe karo liyane

 

Cobo kowe ono ning posisiku

Opo kowe iso kuat atimu?

Ngrasake tok larani ning sak bendinoku

Kowe ra ngroso, kok malah suloyo

 

Baca Juga: Lirik Lagu Kangen Kamu - Mala Agatha

 

Kulo pun angkat tangan

Atine pun ajur-ajuran

Kulo tak milih pamit

Ati kulo pun roso sakit

 

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan

Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti kowe ngghosting ati

Tak cobo goblok tetap mencintai

Sepenuh hati

 

Kulo pun angkat tangan

Atine pun ajur-ajuran

Kulo tak milih pamit

Ati kulo pun roso sakit

 

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan

Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti kowe ngghosting ati

Tak cobo goblok tetap mencintai

Sepenuh hati

 

Ngapurane, Sayang, aku udu wong top-topan

Ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti kowe ngghosting ati

Tak cobo goblok tetap mencintai

Sepenuh hati

 

Tak cobo goblok tetap mencintai

Sepenuh hati

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit