Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Nitip Kangen - Ryan NCX Feat Vidia Antavia

img_title
Ryan NCX dan Vidia Antavia

JagoDangdut Lirik – Duet Ryan NCX dan Vidia Antavia berhasil mencuri perhatian dengan membawakan lagu 'Nitip Kanget'. Mereka tampil begitu asyik dengan karakter vokal yang begitu khas.

Ryan dan Vidia membawakan lagu tersebut dengan versi live music. Music videonya dirilis lewat channel YouTube DC Production.

Lagu 'Nitip Kangen' sendiri merupakan lagu yang diciptakan oleh Kakung Lintang. Berikut ini lirik lagunya.

img_title
Ryan NCX dan Vidia Antavia
Foto :
  • YouTube/DC Production

Lirik Lagu Nitip Kangen - Ryan NCX Feat Vidia Antavia

Wis pirang-pirang bengi

Ora biso turu

Mergo tansah kelingan

Marang sliramu

 

Ning netra katon nyata

Esem gemuyumu

Ati tansah tratapan

Nalika nyanding sliramu

 

Arum wangine kembang

Nggugah kangen iki

Koyo sliramu nyanding raga iki

Aluse pangucapmu nentremke atiku

Senadyan mung sedhelo

Ngobati rasa kangenku

 

Mung tak angen rasa sakjeroning dada

Koyo ati ra ono wong liyo

Saben wengi mung tansah kelingan

Tak titipne rasa kangenku

Nang kerlip lintang

 

Arum wangine kembang

Nggugah kangen iki

Koyo sliramu nyanding raga iki

Aluse pangucapmu nentremke atiku

Senadyan mung sedhelo

Ngobati rasa kangenku

 

Mung tak angen rasa sakjeroning dada

Koyo ati ra ono wong liyo

Saben wengi mung tansah kelingan

Tak titipne rasa kangenku

Nang kerlip lintang

 

Semono ugo aku kangen sliramu

Saben wayah turu eling parasmu

Gelisah batin iki yen ora ketemu

Marang kerlip lintang

Tak titipne rasa kangenku

 

Wis pirang-pirang bengi

Ora biso turu

Mergo tansah kelingan

Marang sliramu

Ning netra katon nyata

Esem gemuyumu

Ati tansah tratapan

Nalika nyanding sliramu

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit