Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Lintu - Niken Salindry

img_title
Niken Salindry

JagoDangdut LirikNiken Salindry merupakan seorang penyanyi muda berbakat yang memiliki karakter vokal yang begitu kuat. Sebagai seorang sinden cilik, suara imutnya begitu khas.

Baru-baru ini Niken Salindry menghibur kembali pendengar setianya. Bersama dengan Kembar Campurasari, Niken Salindry menyanyikan kembali lagu berjudulk 'Lintu'. Berikut ini lirik lagu yang dicpitakan oleh Sasya Arkhisna tersebut.

Lirik Lagu Lintu - Niken Salindry

 

img_title
Niken Salindry
Foto :
  • YouTube: Aneka Safari Records

 

Tumetes iluh ning ngisore rembulan iki

Ngilingi kowe sing tak tresnani

Gambaran crito sing wes ono ning lamunanku

Rabakal nyongko nggerus atiku

 

Wes tak cukupno, Kekarepanmu.

Nanging raono aji ning ngarepmu

Kudu aku sing ngalah

Pengenmu aku salah

Ngempet nangis nganti bubrah

 

Opo salahku

Opo salahe rosoku?

Mutusi katresnan nganti kelaran laran

 

Gusti pengenku ning urip

Sing mung sepisan iki

Kudune aku karo kowe dadi siji

 

Nyatane opo?

Kok tinggalno

Keronto ronto rasane atiku

 

Tak lilakno

Kowe lungo

Pungkasane critoku wes temu

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit