Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Gampil - Sasya Arkhisna

img_title
Sasya Arkhisna

JagoDangdut LirikSasya Arkhisna menjadi salah satu pedangdut cantik asal Kediri, Jawa Timur. Namanya mulai populer setelah sering membawakan lagu yang tengah populer dan banyak di dengar.

Lagu-lagu dangdut yang dibawakan oleh biduan Sasya Arkhisna juga kerap viral dan trending di Youtube.

Baru-baru ini, Sasya Arkhisna membawakan lagu yang berjudul 'Gampil'. Dengan suaranya yang khas, ia diringi alunan musik dari DC Music. Berikut lirik lagu 'Gampil' dari biduan Sasya Arkhisna.

Lirik Lagu Gampil - Sasya Arkhisna

Tak gemateni

Ngancani sliramu pas koe lagi keloro loro

Disia siakne karo wong sing tau mbok sayangi

Neng sandingku nganti ilang lara neng atimu

 

Nganti wis ilang laramu

Nganti padang mendung neng atimu

Padahal aku uwis ngerti

Iso ngancani raiso nduweni

 

Mbien tak kiro gampang

Ngelalekne sliramu neng njero pikiranku

Jebul tekan saiki neng njero atiku isih ono kenanganmu

 

Aku sing menerke atimu

Aku sing mapakne lakumu

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

 

Nganti wis ilang laramu

Nganti padang mendung neng atimu

Padahal aku uwis ngerti

Iso ngancani raiso nduweni

 

Mbien tak kiro gampang

Ngelalekne sliramu neng njero pikiranku

Jebul tekan saiki neng njero atiku isih ono kenanganmu

 

Aku sing menerke atimu

Aku sing mapakne lakumu

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

 

Mbien tak kiro gampang

Ngelalekne sliramu neng njero pikiranku

Jebul tekan saiki neng njero atiku isih ono kenanganmu

 

Aku sing menerke atimu

Aku sing mapakne lakumu

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

 

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit