Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Lirik Koyo Jogja Istimewa - Ndarboy Genk

img_title
Ndarboy Genk

JagoDangdut – Via Vallen belum lama ini meng-cover lagu karya dari Ndarboy Genk yang berjudul 'Koyo Jogja Istimewa'. Music videonya dirilis lewat channel YouTube sang biduan.

Lagu 'Koyo Jogja Istimewa' merupakan salah satu lagu Ndarboy Genk yang disukai pecinta musik. Hingga kini music videonya telah ditonton lebih dari 51 juta kali.

Berikut ini lirik lagu 'Koyo Jogja Istimewa' dari Ndarboy Genk.

img_title
Ndarboy Genk
Foto :
  • Instagram: @ndarboy_genk

Lirik Koyo Jogja Istimewa - Ndarboy Genk

Mangan tempe rasane

koyo mangan lawuh sate

Senajan sak anane

Sing penting karo kowe

 

Ngombe kembang tahu rasane

koyo ngombe susu

Rausah mecucu

tresno ku ro kowe ra bakal tak madu

 

Bungah tenan rasane

wong kang lagi gandrung

tak perjuangke

tekan janur melengkung

 

kowe siji siji ne

aku bangga karo kowe

gelem nompo opo anane

Tresno ku ra bakal mletre

 

Kowe ojo sumelang

tresna ku ra bakal ilang

Ibarat koyo kuto ku jogja

Kowe cen istimewa

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit