Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Lirik Lagu  Wirang - Guyon Waton

img_title
Guyon Waton

JagoDangdut Lirik - Guyon Waton kembali menghibur pendengar steianya lewat sebuah lagu. Grup band asal Yogyakarta itu menyanyikan kembali lagu milik Denny Caknan.

Tentunya lagu tersebut dibawakan Guyon Waton dengan versi yang berbeda. Menjadi warna baru untuk lagu 'Wirang', cover tersebut langsung mejeng di trending musik YouTube.

Berikut ini lirik lagu 'Wirang' versi Guyon Waton

Lirik Lagu  Wirang - Guyon Waton

Sah jam 11 bengi aku mbok tinggalno

Mbok tolak tanpo sebab sing pasti 

Nglarani. 

 

Aku kadung sayang kadung gadang-gadang

Ngilangmu dadi traumaku

Ngenemen kisah bujangku

 

Ademe angin wengi teko

Ngancani aku kelangan konco crito

Jane namung masalah tresno tapi kok yo loro

 

Reff:

Yen akhire Wirang ben Wirang pisan 

Yen akhire loro ben loro tenan 

Opo wong tulus wis garise ngene 

Slalu ngancani ilang endinge

 

Tresnoku koyo bonsai anting putri

Mbok sirami rino lan wengi 

Masio elok endah di sawangi

Di pekso ra iso gedhi 

 

Sabar ati 

Sabar ngadepi 

Nandure kembang tukul wirang 

 

Yongalah tenan 

Nandes e tenan

We nganggep aku sewates koncomu 

Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro 

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit