Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Lirik Lagu Titeni Lan Enteni - Dike Sabrina Feat OM Sera

img_title
Dike Sabrina

JagoDangdut Lirik – Dike Sabrina kembali mencuri perhatian dengan merilis sebuah music video lewat lagu 'Titeni Lan Enteni'. Lagu tersebut sebelumnya telah banyak dibawakan oleh berbagai musisi.

Kali ini Dike Sabrina membawakan single tersebut dengan kolaborasi bareng OM Sera. Lagu tersebut dirilis lewat channel 77 Music pada 13 Desember 2023.

'Titeni Lan Enteni' sendiri merupakan lagu yang diciptakan oleh Latif Nur Rohman. Berikut ini lirik lagu tersebut.

img_title
Dike Sabrina
Foto :
  • YouTube: RC Music

Lirik Lagu Titeni Lan Enteni - Dike Sabrina Feat OM Sera

Mbuh piye carane

Ngelalekne kenanganmu

Jane kowe seng tak pilih

Nanging kowe ngakon aku ngalih

 

Wes cukup semene..

Terusno seneng - senengmu

Tresno ra bakal tak pekso

Yen atimu wes ono wong liyo

 

Udane wingi wes terang

Nanging kenangane durung ilang

 

Nyatane seng tak tresnani

Malah sing paling ngelarani

Titeni lan enteni

kowe bakale ngerti

 

Gematine koyok aku iseh kerep di larani

Sabar - sabare atiku iseh panggah diapusi

Ramasalah yen aku kalah

Sadar diri lakon menang keri

 

Udane wingi wes terang

Nanging kenangane durung ilang

 

Nyatane seng tak tresnani

Malah sing paling ngelarani

Titeni lan enteni

kowe bakale ngerti

 

Gematine koyok aku iseh kerep di larani

Sabar - sabare atiku iseh panggah diapusi

Ramasalah yen aku kalah

Sadar diri lakon menang keri

 

Nyatane seng tak tresnani

Malah sing paling ngelarani

Titeni lan enteni

kowe bakale ngerti

 

Gematine koyok aku iseh kerep di larani

Sabar - sabare atiku iseh panggah diapusi

Ramasalah yen aku kalah

Sadar diri lakon menang keri

 

Menengku namung niteni 

Niteni atimu seng nglarani

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit