Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Dike Sabrina Kolaborasi dengan Wahyu F Giri Bikin Lamunan Makin Sempurna

img_title
Dike Sabrina dan Wahyu F Giri

Haywa pegat tresnamu sayangku 

Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan

Tresnaku mring sliramu sayang

Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang

Yekti sliramu kang dadi lamunan 

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit